Objavíš 4 Kľúče ženy - Tvorkyne,

ktorá nenecháva šťastie vo vzťahu na náhodu. 

Ale ho vedome tvorí.

 

Vzácna žena,

Ak si otvorila túto moju stránku, je veľmi možné, že je to preto, lebo Tento Masterclass je aj pre Teba.

Vo vzťahu Ti to škrípe? * Nerozumiete si? *  Akoby bol z inej planéty? * Pozerá do mobilu a Teba nevníma? * Keď mu niečo hovoríš, akoby to vôbec nerozumel? * Prekvapí Ťa ešte stále, ako veľmi vieš doma vybuchnúť? *  Máš strach niečo povedať, aby si ho nestratila? * Bojíš sa, že odíde za inou - mladšou nebodaj? * 

Toto všetko sa nemusí diať. Ver tomu. V Masterclass Ti predstavím 4 zásadne dôležité Kľúče múdrej ženy k šťastnému vzťahu:

Ľahkosť

Jasnosť

Zvedavosť

Zraniteľnosť

Alebo máš možno šťastný vzťah, no aj o šťastný vzťah sa treba starať a to veľmi. Nemusí zovšednieť a vytratiť sa z neho iskra a blízkosť. Nemusí sa doňho krok za krokom vkrádať napätie, 

A možno vzťah zatiaľ, alebo práve nemáš, ale to, že dnes partnera nemáš, neznamená, že ho nemusíš mať nikdy. Naopak. Keď sa ten Pravý objaví, budeš pripravená.

4 Kľúče modernej ženy - viem, že naozaj fungujú.

Predstavím ti ich a ukážem v praxi.

Masterclass bude mať podobu prednášky s praktickými ukážkami a úlohami, ktorými si môžeš  prejsť a svoju skúsenosť priamo zaviesť do praxe - do Tvojho života.

A výsledok, po ktorom túžiš, sa dostaví.

 

Kto masterclass povedie?

Volám sa Slávka Pariláková

Som šťastná žena svojho muža. Ale, nebolo to vôbec ružové, keď sme sa spoznali. Prešli sme cestou, kde to na začiatku pohodlné rozhodne nebolo. Kde rozísť sa bolo nemožné, a kde zostať spolu bolelo. Ale, chceli sme byť spolu, a tak nám nezostalo iné, ako ,,to riešiť". A tak, sme riešili. Vlastne som to začala riešiť ja. A potom, postupne, krok za krokom, sa pridával aj ON. Učiť sa, kde sa len dalo a liečiť si zranenia, ktoré sme si do vzťahu priniesli. Až jedného dňa povedal: ,,Nerozumiem všetkému, čo hovoríš, ale mám srdce veľké ako slon. Neodídem, kým to nepochopím." A keď to pochopil, neodišiel. Naopak, zostal a vzali sme sa, a o 4 roky sa nám narodil náš syn. A všetko, čo sme sa na tejto ceste za naším šťastím naučili, vkladám ako moju skúsenosť aj do mojej práce.

Som Lektorka vzdelávania dospelých, Lektorka Cyklickej ženy, Facilitátorka kruhovej transparentnej komunikácie, Facilitátorka prechodových rituálov a tiež Certifikovaná Koučka. Sprevádzam  ženy ich ženským svetom.

Vnímam veľký význam vo vedomom tvorení Domova, do ktorého šťastné vzťahy určite patria. A tak pomáham ženám spoznať seba a tvoriť šťastie seba samej a z toho miesta tvoriť harmóniu domova i vzťahov v ňom.

 

Stretneme sa na Masterclass:

 

,,ŠŤASTNÁ VO VZŤAHU"

-

4 zručnosti ženy - Tvorkyne

 

 

1. 10. 2024

 

on line

 

18.00 hod.

 

Záznam z Masterclass, ktorý budem vysielať live, Ti pošlem.

Zostane pre Teba otvorený 3 mesiace. 

 

 

 

 

 

,,Nie sme stavaní, aby sme žili ako osamotené ostrovy v mori. 

Sme stvorení, aby sme žili vo vzťahoch. 

Tak v nich poďme žiť hlbokú a s časom prehlbujúcu sa Lásku."

Teším sa na Teba.

S láskou Slávka

 

 

 

Vyhlásenie: Obsah tejto stránky a celý obsah online kurzu,  videí i písomných materiálov, slúži len na vzdelávacie účely. Nič v ňom nemá slúžiť ako náhrada odbornej lekárskej, alebo individuálnej či párovej terapeutickej pomoci. 

Objednávka:

Odosielaním formulára súhlasíte, že vám môžem posielať informácie a môžem spracovať vašu e-mailovú adresu a meno. V prípade, ak používam vaše osobné údaje za účelom doručovania komerčnej komunikácie na vašu e-mailovú adresu alebo v iných prípadoch, kde ste nám udelili súhlas, uchovávame tieto údaje, kým nám príslušný súhlas neodvoláte. Vaše údaje sú u nás v bezpečí. Pre účely nadviazania kontaktu súhlasím s podmienkami Ochrany osobných údajov*